Categoria: Premis

Dos projectes d'Infermeria de Son Espases han estat premiats recentment

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dos treballs presentats per equips d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han estat premiats recentment.

D’una banda, un treball realitzat per infermeres de la Unitat d’Hospitalització 1D de Son Espases ha estat reconegut amb el premi a la millor comunicació oral, en el XVI Congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica, per un projecte sobre l’ús d’ulleres de realitat virtual per reduir l’ansietat dels pacients oncològics pediàtrics, per mitjà de les quals els infants poden veure vídeos per distreure’s mentre els apliquen alguna tècnica invasiva.

D’altra banda, les infermeres de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP) de Son Espases han guanyat el premi a la millor comunicació oral, atorgada pel Col·legi Oficial de Diplomats en Infermeria de Santander, per un estudi prospectiu en el qual s’analitzen els catèters medials i centrals d’inserció perifèrica canalitzats a la UCIP entre els mesos de maig de 2015 i febrer de 2017. En aquest període es van avaluar les tècniques d’inserció, els tipus de catèter, les incidències, les complicacions i els motius de retirada.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 25/05/2017]

[Fotos: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*13/06/2017 - Professionals d'Infermeria de Son Espases participen en el XXXVIII Congrés de l'Associació Nacional d'Infermeria de Cures Pediàtriques i Neonatals.