Categoria: Premis

La Fundació Patronat Científic del COMIB concedeix els Premis d'Investigació 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha concedit els Premis d’Investigació 2018.

Cadascun d'aquests premis està dotat amb un import de 1.500 euros.

Premi Damià Carbó

Els guanyadors han estat Marina Llull Gomila, Miquel Juan Clar i Albert Tubau Navarra, del Servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, pel seu treball titulat "Resultados tras la Implementación de un protocolo asistencial para la presentación podálica a término en el Hospital Son Llàtzer".

Premi Metge Matas

El guanyador ha estat Llorenç Socias Crespí, del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, com a primer signant de l'article "Análisis comparativo de 2 registros de infarto agudo de miocardio tras una década de cambios. Estudio IBERICA (1996-1998) y Código Infarto-Illes Balears (2008- 2010)".

Premi Mateu Orfila

Aquest premi ha quedat desert.

El lliurament de premis va tenir lloc durant l'acte de celebració de la Patrona 2018 en el museu es Baluard, el divendres 22 de juny de 2018. A l'acte van assistir diferents autoritats del sector i l'administració sanitària, com la consellera de Salut, Patricia Gómez, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster. També hi van assistir el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, diferents presidents de col·legis professionals i representants d'associacions de pacients, entre altres personalitats del sector sanitari.

[Font: Fundació Patronat Científic del COMIB]

[Foto: COMIB]

*22/02/2018 - La Fundació Patronat Científic del COMIB convoca els Premis d'Investigació 2018.