Categoria: Premis

Convocatòries de premis a la investigació de diversos organismes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Us posem en coneixement de diverses convocatòries que s’han publicat i poden ser del vostre interès:

Premis Fundació BBVA “Fronteras del Conocimiento”: reconeixen i incentiven la investigació i creació cultural de l’excel·lència en diferents àrees de coneixement, entre elles la científica. S’hi pot presentar qualsevol persona que hagi realitzat una aportació independent o convergent que hagi suposat un avanç en aquestes àrees, bé formant part d’un equip, o de manera paral·lela. La dotació és de 400.000€, un diploma i un símbol artístic en cada una de les àrees.

Termini de presentació de sol·licituds: 1 de gener de 2020 fins 30 de juny de 2020.

Més informació a l'enllaç

Fundació BBVA Beques Red Leonardo: es concedeixen 55 beques destinades a recolzar el desenvolupament de projectes personals d’investigadors en estadis intermedis de la seva carrera professional. Per poder-se presentar han de tenir entre 30 i 45 anys, residir a Espanya i comptar amb una producció científica, tecnològica o cultural altament innovadora. Els projectes tindran una durada mínima de 12 mesos i màxima de 18 mesos i la dotació serà de 40.000€ per cada beca.

Termini de presentació de sol·licituds: 15 de gener de 2020 fins 18 de març de 2020.

Més informació a l'enllaç.

Premis a la investigació Fundació Jesús Serra: reconeixen l’excel·lència i la investigació en els camps de la nutrició i alimentació, que tingui un impacte en la salut i en la investigació bàsica, clínica, epidemiològica i tecnològica. Els candidats han de complir els següents requisits: tenir menys de 45 anys, ser espanyols o estrangers amb un mínim de 3 anys d’investigació a Espanya, estar adscrits a un centre d’investigació o universitat espanyola i ser proposats pels responsables dels projectes. La dotació econòmica serà de 35.000€ per la investigació bàsica i 35.000€ per la clínica.

Termini de presentació de sol·licituds: 13 de gener de 2020 fins 3 d’abril de 2020

Més informació a l'enllaç.

[Font: IdISBa]

[Foto: Jarmoluk / Laboratory analysis / CC BY-SA 2.0]