Categoria: Premis

El COIBA convoca la tercera edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Premi de Periodisme #InfermeriaVisible del Coiba té per objecte fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres a Illes Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presentin i acostin la professió infermera a l'opinió pública.

El concepte "infermeria visible" engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement, i destaquin els diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres, així com els coneixements experts dels professionals d'Infermeria en qualsevol àmbit de rellevància per a la salut. S'estableixen dues categories: premsa escrita (paper i digital) i premsa audiovisual (ràdio i televisió). Cadascun dels dos premis estarà dotat amb mil (1.000) euros.

Es poden presentar periodistes que hagin publicat / emès aquestes peces en un mitjà de comunicació de Balears entre l'1 de gener del 2019 i el 29 de febrer del 2020.

Termini d'enviament de propostes està obert fins al 16 de març.

A l'hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres en algun dels seus diferents àmbits d'actuació (assistència, docència, recerca i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, especialment, l'aportació i rellevància de les infermeres per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge); les fonts d'informació i l'originalitat de la temàtica.

El premi es lliurarà en la cerimònia oficial del Dia Internacional de la Infermera, que es preveu celebrar el mes de maig de 2020.

Adjuntem les bases completes de la segona edició del Premi de Periodisme del Coiba #InfermeriaVisible i el formulari per a participar.

[Font: COIBA. 21/01/2020]

[Foto: Barnimages / Girl working with laptop / CC0 1.0 Universal ]