Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Campanya d’inspeccions coordinada pel Govern

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el marc de les actuacions d’inspecció coordinades conjuntament des de la Direcció General d’Emergències i Interior per intervenir en situacions que puguin posar en risc la salut ciutadana davant la COVID-19.

Els equips formats per inspectors de la Comunitat i dels consells insulars i per agents dels diferents cossos i forces de seguretat (cos nacional de Policia, Guàrdia Civil i policies locals) han duit a terme inspeccions aquest cap de setmana a 91 locals, zones d’oci nocturn i espais públics de les quatre illes.

D’aquestes intervencions, 37 s’han produït a Mallorca (al passeig Marítim de Palma, a s’Arenal, Bunyola, Andratx i Alcúdia); 8 a Menorca, (as Castell i Alaior); 39 a Eivissa (Sant Antoni de Portmany, Santa Eulàlia des Riu, Sant Josep de sa Talaia i Santa Gertrudis), i 7 a Formentera (Illetes, platja de Migjorn, es Pujols i Sant Ferran).

Són les dades del tercer cap de setmana d’actuacions d’aquests equips coordinats. Des de l’inici de la campanya d’inspeccions coordinades s’han produït un total de 204 intervencions arreu de les illes i s’han estès 114 actes d’infracció, que ara passaran a ser instruïdes per les diferents administracions implicades en les actuacions.

La consellera ha tornat a demanar responsabilitat individual per evitar que les imprudències que pugui cometre una minoria perjudiquin el conjunt de la ciutadania.

[Font: Conselleria d'Administració Pública i Modernització. 27/07/2020]

[Foto: Conselleria d'Administració Pública i Modernització]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19