Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Conscienciar els joves de la importància de seguir les mesures preventives

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears ha llançat una campanya per xarxes dirigida als joves per conscienciar-los de la importància de complir les mesures preventives recomanades per aturar la transmissió de la COVID-19.

Els mallorquins Aida Martorell i Marcos White, reconeguts influencers que sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials, protagonitzen l’espot principal, que serà distribuït per les diferents plataformes digitals

El Govern de les Illes Balears és conscient de la necessitat d’arribar al públic més jove de la societat per tal de traslladar el missatge de prevenció i responsabilitat. Els influencers que han participat en la campanya es varen mostrar des del primer moment interessats a col·laborar en la difusió del missatge entre el públic adolescent, un sector poblacional al qual és molt difícil arribar a través dels mitjans convencionals i que ha patit amb duresa l’etapa del confinament.

El vídeo forma part de l’estratègia de comunicació del Govern de les Illes Balears per continuar demanant responsabilitat i prudència davant la malaltia, i refermar la importància de seguir totes les mesures preventives recomanades. Fins que no hi hagi un tractament per a la COVID-19, és essencial continuar prenent mesures de seguretat i seguir les recomanacions de les autoritats mèdiques:

  • Limitar les reunions socials i familiars, optar per espais oberts i ventilats.
  • Seguir la regla de les 3 emes: metres de distància, mascareta i mans netes.

Enllaç al vídeo: https://youtu.be/KNOrHvbj4gQ

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat. 04/09/2020]

[Foto: Conselleria de Presidència, Cultur i Igualtat]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19