Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Es continuarà aplicant noves mesures per contenir la segona onada de la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern Balear continuarà aplicant noves mesures per contenir la segona onada de la COVID-19 que viuen les Illes Balears.

En aquest sentit, la presidenta ha anunciat noves restriccions de la mobilitat a la zona de l’avinguda de l’Arquitecte Bennazar, a Palma, i als barris de més afectació de Sant Antoni i Vila, a Eivissa, en línia amb les intervencions comunitàries que ja s’han fet a quatre barriades de Palma.

Armengol ha destacat, entre d’altres coses, que a la segona onada s’está més preparat, que és disposa de 240 rastrejadors, als quals se n’han sumat 100 més que ha posat a disposició l’exèrcit i ha destacat una millora de les dades sanitàries, ja que en els darrers dies s’està aplanant la corba de contagis.

Coordinació i situació econòmica

«Aquest virus no admet relaxació, però tampoc no permet divisió: ens obliga a actuar en coordinació plena, tots alhora», ha subratllat la presidenta.

També ha explicat la situació econòmica que està deixant la pandèmia, amb una caiguda del 40,5 % de l’economia d’abril al juny, el doble que a l’Estat.

[Font: Presidència de Govern. 15/09/2020]

[Foto: Presidència de Govern]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19