Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Acord per a una avaluació independent de la gestió de la pandèmia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han acordat la creació d'un grup de treball que definirà el marc per a realitzar una avaluació independent de la gestió de la pandèmia de COVID-19.

L'objectiu d'aquest grup de treball serà elaborar una proposta de marc avaluador del Sistema Nacional de Salut (SNS). Definirà les línies d'avaluació, l'abast, els objectius, els paràmetres i tots aquells elements necessaris per a dur a terme una avaluació independent tan completa com sigui possible pel conjunt del sistema.

El grup de treball té un termini màxim d'un mes per a elevar les seves conclusions al ple del Consell Interterritorial per a la seva presa en consideració.

L'avaluació de les actuacions realitzades per part de les diferents autoritats sanitàries durant la pandèmia, així com de les fortaleses i febleses del SNS a l'inici d'aquesta, permetran adoptar les decisions conjuntes que corresponguin per a reforçar la vigilància epidemiològica, els serveis de salut pública i el conjunt del sistema assistencial.

[Font: Ministeri de Sanitat. 07/10/2020]

[Foto: Ministeri de Sanitat]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19