Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Estratègia Nacional contra la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern ha exposat en un document l'Estratègia Nacional contra la COVID-19, el marc d'actuació sobre el qual s'assenteixi el model de governança entre el Govern i les comunitats autònomes.

L'Estratègia Nacional contra la COVID-19 descriu els criteris, els instruments, els indicadors i les accions compartides entre totes les Administracions públiques. Es tracta d'un document viu que recull totes les actuacions dutes a terme a Espanya des del 21 de juny, data en què tot el país va entrar en el que es va dir nova normalitat, una vegada decaigudes les ordres de l'estat d'Alarma.

El document d'actuacions de resposta coordinada per al control de la transmissió de COVID-19, aprovat el 22 d'octubre, també està recollit en l'Estratègia. Es tracta d'un desenvolupament del Pla de Resposta Primerenca i estableix un marc de criteris comuns, basats en l'evidència científica.

També fa una crida la ciutadania a prosseguir en la seva actitud exemplar de seguiment de les recomanacions bàsiques de prevenció davant la COVID-19. El document es pot consultar a l'enllaç: Estratègia Nacional contra la COVID-19.

[Font: Ministeri de Sanitat. 04/11/2020]

[Foto: Anna Shvets / COVID 19 / CC0 Public Domain]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19