Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Campanya per a sensibilitzar i recomanar la vacuna enfront de la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Ministres ha acordat la contractació del servei de creativitat i producció d'una campanya de publicitat institucional dirigida a la sensibilització i recomanació de la vacunació enfront de la COVID-19.

L'estratègia de vacunació és fonamental per a reduir l'impacte de la pandèmia i restablir el normal funcionament de la nostra societat. Per a dur-la a terme és necessària una estratègia de comunicació, que inclou la campanya de comunicació institucional. Per a això, és necessari crear un marc de veracitat i transparència capaç de donar resposta als dubtes que puguin sorgir en relació amb la vacunació enfront de la COVID-19 en els diferents sectors de la població.

Vacunes segures

Es pretén traslladar missatges que transmetin confiança sobre la seguretat de les vacunes. S'ha d'explicar a la població que el desenvolupament accelerat de les vacunes no compromet la seguretat d'aquestes. A més, és necessari explicar com es durà a terme la vigilància de la seguretat i de l'impacte de la vacunació, així com els motius pels quals es prioritza a determinats grups de població.

[Font: Ministeri de Sanitat. 11/01/2021]

[Foto: Hospital Comarcal d'Inca]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19