Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Preguntes sanitàries de la ciutadania en una trobada digital

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern organitza una trobada digital en directe amb la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Javier Arranz, per tal de resoldre les preguntes i els principals dubtes sobre informació sanitària de la ciutadania de les Illes Balears.

La trobada tindrà lloc dimarts, 2 de febrer, a les 17.00 h, i es retransmetrà a través dels canals de les xarxes socials,a Youtube i la pàgina web del Govern de les Illes Balears, i se’n farà difusió a través del compte de Twitter del Govern, @goib, i de Facebook, @GovernIllesBalears.

Els ciutadans que vulguin formular preguntes podran fer-ho a través del’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per poder plantejar totes les qüestions rebudes, s’admetran preguntes fins al mateix dimarts a les 14.00 h.

L’objectiu de la trobada és donar la possibilitat als ciutadans de resoldre els possibles dubtes que els sorgeixin i que ho puguin fer de manera directa amb Patricia Gómez i Javier Arranz, com ho fan habitualment els periodistes en les rodes de premsa que s’organitzen cada setmana.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 30/01/2021]

[Foto: Infosalut / Gent passejant pel carrer / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19