Categories: Epidemiologia, COVID-19

Modificació de la composició del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB Núm. 63, de dia 15 de maig de 2021, s'ha publicat la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 30 d’abril de 2021 per la qual es modifica la composició del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears.

El Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears és un òrgan col·legiat adscrit a la Conselleria de Salut i Consum creat per resolució de la consellera de Salut i Consum de 14 de febrer de 2020.

L'objecte i la funció d'aquest Comitè és informar la població i assessorar i coordinar l'acció de les unitats assistencials del sistema sanitari públic i privat de les Illes Balears, amb la finalitat de garantir l'aplicació correcta dels procediments d'actuació establerts per la mateixa Conselleria de Salut i Consum, pel Ministeri de Sanitat, etc., quan s'activi una alerta o emergència de salut pública local, nacional o internacional que afecti un gran nombre de ciutadans o que tengui prou entitat per provocar la mobilització de recursos de prevenció, assistencials i de coordinació per damunt dels considerats ordinaris.

Atesa la persistència de la situació d'emergència de salut pública provocada per la COVID-19, el Comitè s'ha de mantenir actiu i es considera necessària la incorporació d'aquets nous membres permanents:

[Font: BOIB. Núm. 63. 15/05/2021]

[Foto: Airman 1st Class Elora J. Martinez / proper sanitary procedure by putting on a face mask / CC-by-sa-3.0 de]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19