Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: El Servei de Salut comptarà amb infermeres jubilades per vaccinar

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) ha fet una crida pública a les infermeres jubilades menors de 70 anys que vulguin participar en el procés de vaccinació contra la COVID-19. La crida s’adreça a infermeres especialistes jubilades que es vulguin incorporar per prestar servei actiu.

Els professionals jubilats que vulguin prestar els serveis han d’enviar un correu electrònic informant del seu interès a la adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Han d’assenyalar a l’assumpte "Infermeres jubilades vaccinació", indicar el nom i llinatges, número de telèfon de contacte, número de document d’identitat, dates de disponibilitat i l’illa on es poden prestar els serveis. Igualment, també es pot telefonar al 971 704 422 per comunicar la disponibilitat i les dades.

Per poder concórrer a la crida, estar vaccinat contra la COVID-19 és un requisit. El Servei de Salut oferirà contractes mensuals que es podran anar renovant fins al 31 de desembre de 2021.

Amb les persones inscrites, el Servei de Salut farà un registre. El personal d’infermeria serà contactat i/o mobilitzat, si escau, en funció de les necessitats de cada moment, de la manera més àgil possible per assegurar l’assistència sanitària a la població.

Aquesta és una mesura més, duta a terme excepcionalment, per donar continuïtat a l’activitat assistencial, que és la màxima prioritat del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut).

[Fonts: Conselleria de Salut i Consum. 19/05/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19