Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: La Conselleria de Salut i Consum suma el grup Policlínica a la vaccinació massiva

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum i el grup Policlínica han signat un conveni de col·laboració pel qual la Policlínica del Rosario se sumarà a la campanya de vaccinació contra la COVID-19. L’objectiu de la Conselleria de Salut és accelerar el ritme de vaccinació, davant l’increment de l’arribada de vaccins i la proximitat de la campanya turística estival.

Aquest acord altruista estableix que la Policlínica situarà a les seves instal·lacions de Vila Parc una línia de vaccinació, que atendrà de 8 a 20 hores, del dilluns al divendres. Aquesta línia comptarà amb els professionals mèdics i infermers necessaris per cobrir l’horari, aportats per la Policlínica, i dos administratius aportats pel Servei de Salut. La previsió és que aquesta línia vaccini aproximadament 200 persones cada dia. Aquest nombre es pot ampliar si és necessari.

Es tracta, per tant, d’establir una cooperació entre aquesta Administració i una entitat privada per facilitar un servei als ciutadans i ajudar a completar el Pla de Vaccinació Massiva del Govern, atès que es preveu que arribi una quantitat elevada de vaccins.

Fins avui, a Eivissa s’han administrat 83.406 dosis, de les quals 55.886 són primeres dosis. A Formentera se n’han administrat 4.884. D’aquestes, 3.607 són primeres dosis.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 15/06/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19