Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut obre BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç contra la COVID-19 les persones de 50 a 59 anys vaccinades amb AstraZeneca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum obre avui a les 15.00 h el sistema d’autocitació digital BitCita per vaccinar amb la dosi de reforç contra la COVID-19 les persones de 50 a 59 anys vaccinades amb la pauta completa (dues dosis) amb Vaxzevria (AstraZeneca). Aquest grup abasta una població diana de 9.834 persones, que rebran un SMS del Servei de Salut per recordar-los que el portal BitCita està obert.

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir de 50 a 59 anys, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys tres mesos.

Els punts de vaccinació disponibles a través de BitCita són: Hospital Son Dureta, Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca i Hospital de Manacor, a Mallorca. A Menorca es vaccinarà als centres de salut i a l’Hospital General Mateu Orfila. A les Pitiüses, a l’Hospital Can Misses, els centres de salut de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulàlia, i a l’Hospital de Formentera.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/12/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*21/12/2021-mallorcadiario.com Los baleares de entre 50 y 59 años ya pueden pedir cita para la tercera dosis.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19