Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut i IBAVI signen un conveni per a la cessió temporal de l'Espai Quetglas com recinte per vaccinar contra la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut i l’Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) han signat un acord de cessió temporal de les instal·lacions de l'Espai Sostenible Francesc Quetglas, a Palma, que serà destinat a partir de Reis com a centre de vaccinació massiva. L’acord ha estat signat pel director general del Servei de Salut i la directora gerent de l’IBAVI.

Aquest espai se sumarà als centres de vaccinació disponibles actualment: Son Dureta i els COVID Exprés d’Inca i de Manacor. Atès que en aquests moments s’amplia la vaccinació contra la COVID-19 (amb la vaccinació dels infants d’entre 9 i 11 anys i l’administració de la tercera dosi als majors de 40 anys) es fa precís trobar un espai adient, ben comunicat i disponible immediatament per continuar amb la campanya.

Així, el Servei de Salut instal·larà a l’Espai Quetglas sis línies de vaccinació contra la COVID-19 amb capacitat per administrar 1.800 dosis diàries.

Aquest acord —que no suposa cap cost per al Servei de Salut— és vigent per un any i se’n pot prorrogar un altre si es mantenen les circumstàncies que l’han motivat.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/12/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19