Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El Vacubús de Salut torna a Inca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Vacubús torna avui a Inca per administrar vaccins contra la COVID-19. El vehicle s'instal·larà a la plaça de l'Orgue i estarà operatiu de les 9 a les 19 hores fins al dijous dia 17.

Les persones que encara no estiguin vaccinades podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita i les persones que encara no han rebut la tercera dosi també podran acudir al Vacubús sense cita.

L'objectiu de la Conselleria de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí.

El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.

En total, en el Vacubús s'han administrat ja 4.953 vaccins contra la COVID-19, des que es va posar en funcionament. L'autobús ja ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, en el centre comercial FAN Mallorca en dues ocasions, en el Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal, i a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor i de sa Pobla i ahir a l’encant de Consell.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 07/02/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19