Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Es reforça la desinfecció de les ambulàncies destinades a pacients amb la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’empresa pública Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GESAIB) ha contractat mitjançant el procediment de tramitació d’emergència el servei extraordinari de neteja integral i desinfecció dels vehicles de transport sanitari terrestre urgent destinats a trasllats de pacients afectats per la COVID-19.

El contracte signat per l’entitat pública empresarial adscrita al Servei de Salut amb l’empresa Acciona Facility Services, per un import de 60.500 euros (IVA inclòs), té com a finalitat reforçar la desinfecció durant la situació de pandèmia causada per la COVID-19.

L’empresa pública, que gestiona el transport sanitari urgent per compte del Servei de Salut,  considera indispensable, ateses les característiques del coronavirus SARS-CoV-2, reforçar la neteja dels vehicles que fa servir per dur a terme el transport esmentat amb l’objectiu de garantir-ne la màxima innocuïtat.

Aquesta acció respon al caràcter excepcional i les conseqüències de la pandèmia, que exigeixen una reacció ràpida i enèrgica per part de l’Administració Pública.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 08/04/2020]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19