Categories: COVID-19, Premis

Es posposa la XIX edició dels Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Donada l'excepcional situació provocada per l'epidèmia del coronavirus COVID-19 a Espanya, la Fundació Lilly ha pres la decisió de posposar la XIX edició dels Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica Preclínica i Clínica, la convocatòria de la qual es reobrirà a la fi de 2020 i l'acte de lliurament se celebrarà al juny de l'any 2021.

Objectiu

La Fundació Lilly convoca anualment els Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica Preclínica i Clínica, per a investigadors que hagin contribuït de manera significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.

L'objectiu de reconèixer públicament les trajectòries científiques exemplars en diferents àmbits de la Ciència i la Biomedicina, la Fundació Lilly atorga diversos premis i distincions. Destaquen pel seu prestigi i consolidació els Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica, creats en 2001 per a contribuir al foment de la ciència a Espanya. 

Requisits de presentació

Podran ser candidats als Premis els investigadors de caràcter preclínic (recerca bàsica orientada a l'obtenció de coneixement amb aplicació clínica), i clínic (recerca sobre humans), que desenvolupin la seva activitat en centres sanitaris i/o centres de recerca, públics o privats, a Espanya.

[Font: Fundació Lilly]

[Foto: Jarmoluk / Laboratory analysis / CC BY-SA 2.0]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19