Categories: COVID-19, Estudis i projectes, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Participa: estudi d’impacte psicològic de la COVID-19 en els professionals sanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La investigadora, Mª Jesús Serrano Ripoll, del Grup de Recerca en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears (GRAPP-CAIB) de l'IdISBa està realitzant l’estudi "L'impacte psicològic de la crisi sanitària de la COVID-19 en els professionals del Servei de Salut”.

L’objectiu de l’investigadora del citat Grup de Recerca de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), té com a objectiu analitzar l'impacte que s'està produint en la salut mental dels professionals sanitaris que s'enfronten a l'actual situació de crisi sanitària de la COVID-19, així com els factors que estan contribuint a aquest impacte.

L'estudi d'investigació ha estat aprovat pel Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears, d'acord amb la legislació vigent, i es porta a terme amb respecte als principis enunciats en la declaració de l'Hèlsinki i a les normes de bona pràctica clínica.

Per participar en l'estudi s'ha creat aquesta pàgina web “M’interessa participar en l’estudi”, en la qual els professionals del servei de salut poden registrar-se. El projecte consisteix a emplenar via online diversos qüestionaris que s'enviaran per correu electrònic, per conèixer l'impacte que les crisis sanitàries produeixen en la salut mental dels professionals que les atenen, explorar els factors de risc implicats i així ajudar a dissenyar estratègies de prevenció i tractament més efectives.

Informació de contacte

  • Mª Jesús Serrano Ripoll
  • +34 971 175 883
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

[Font: IdISBa. 06/05/2020]

[Foto: It@c / Laboratory Stuff / CC BY­ND 2.0]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19