Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Dia Internacional de la Infermeria 2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ahir va ser el Dia Internacional de la Infermeria, el Servei de Salut d'Eivissa i Formentera, va publicar una nota de premsa per agrair la gran feina realitzada per part d'aquest col·lectiu tan essencial i més especialment durant aquests darrers mesos.

"Un dia per aturar-se i veure amb calma on som, amb tants sentiments a flor de pell i amb les marques de la lluita contra la COVID-19 encara presents. I estem una altra vegada al principi perquè hem tornat a la nostra essència, a la del pas endavant, a la de la solidaritat, a la d'anteposar la cura dels nostres pacients a qualsevol circumstància, a la de reinventar permanentment, a la de ser el motor d'arrencada en temps de canvi, a la que es fa gran amb el treball en equip, a la que ha estat un exemple de valentia a peu de llit, a la que cerca humanitzar amb la mirada quan no han quedat altres recursos, a la que ha buscat altres maneres de mantenir la família prop del pacient, a la que ha llegit cartes, ha pentinat amb afecte, i ha donat menjar als que pitjor ho han passat. A aquesta essència que fa de la infermeria una professió de la qual només podem estar orgulloses. Felicitats pel vostre treball, entrega, vocació i dedicació en aquest dia i sempre".

[Font: Servei de Salut d'Eivissa i Formentera. 12/05/2020]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermeres de la UCI Pediàtrica abans d'entrar en zona d'aïllament / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*11/05/2020 diariodemallorca.es - Día internacional de la enfermera en tiempos de pandemia.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19