Categories: COVID-19, Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Son Llàtzer acull una exposició fotogràfica sobre la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Llàtzer acull l'exposició «Dins», una mostra fotogràfica que reflecteix com s'ha viscut la pandèmia de la COVID-19 a l'Hospital.

A l'acte d'inauguració, hi van assistir professionals sanitaris del centre, i també Nacho García, director general de Prestacions i Farmàcia, i el gerent de l'Hospital, Xisco Marí, el fotògraf Jaume Ramis i una de les pacients que va estar hospitalitzada amb COVID a la UCI de l'Hospital, María Oliver.

L'exposició recull una selecció de quinze fotografies de format gran i en blanc i negre, preses durant les setmanes més dures de la pandèmia pel fotògraf Jaume Ramis Gual, treballador del Departament de Comunicació de Son Llàtzer. Ramis va explicar que l'objectiu d'aquest treball era fer un homenatge a professionals, pacients i víctimes de la pandèmia.

«Dins» és un treball documental que recull instants i situacions de gran càrrega emocional, així com també gestos i mirades que reflecteixen la intensitat de les vivències i el dur treball dut a terme durant aquest període. La mostra intenta també conscienciar tota la ciutadania sobre el seu grau de responsabilitat individual.

Durant aquest període l'Hospital va transformar les àrees d'UCI, Reanimació, quiròfans, plantes i Urgències, així com també va medicalitzar l'Hotel Meliá Palma Bay, ENLA per atendre pacients amb la COVID.

L'Hospital Son Llàtzer ha atès un total de 288 pacients a planta, 36 a la UCI i 56 a l'hotel medicalitzat.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 10/07/2020]

[Foto: Hospital Son Llàtzer]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19