Categoria: Cicles formatius i universitat

Primera edició del Màster Universitari en Investigació Biomèdica UIB-IdISPa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Universitat de les Illes Balears (UIB) posa en marxa la primera edició del Màster Universitari en Investigació Biomèdica (MIBM) durant l'any acadèmic 2016-17.

És un màster semipresencial de 60 crèdits de la branca de coneixement de Ciències de la Salut, que compta amb la col·laboració de l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma (IdISPa).

L'objectiu principal del Màster Universitari en Investigació Biomèdica és formar investigadors competents en l'àmbit de la recerca en Biomedicina, amb una sòlida preparació científica, avançada, multidisciplinària i integradora de la Bioquímica, Biologia Molecular i Biologia Cel·lular de la Salut i la Malaltia.

La formació del Màster està dirigida a la recerca traslacional competitiva, que contribueixi a un millor coneixement sobre les bases moleculars de la patologia humana, així com al descobriment i desenvolupament de nous procediments preventius, diagnòstics i terapèutics basats en els coneixements de les Biociències Moleculars.

Aquest màster universitari està obert a titulats amb una formació bàsica en Ciències de la Salut, Biologia Molecular i Bioquímica que desitgin especialitzar-se o iniciar-se en la recerca en Biomedicina, de tal manera que puguin abordar i resoldre els problemes la resolució dels quals demandi la recerca biomèdica.

El mòdul de Treball Fi de Màster, obligatori, consisteix en un treball de recerca a realitzar en un grup de recerca del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut o del Departament de Biologia, o bé en els grups dels instituts de recerca IUNICS o IdISPa i la posterior presentació i defensa de la memòria de les activitats realitzades. En aquest sentit, l’IdISPa va subscriure un conveni amb la UIB el passat mes de febrer per tal de cobrir aquesta activitat en grups IdISPa.

Termini de preinscripció: del 18/10/2016 al 28/10/2016. Preinscripció en línia.

Termini de matrícula: del 02/11/2016 al 04/11/2016.

Més informació: http://estudis.uib.cat/master/MIBM/ 

Esdeveniment publicat a l'Agenda d'Infosalut

[Font: Institut d'Investigació Sanitària de Palma. 24/10/2016 -  BOIB. Núm. 143. 12/11/2016  - BOIB. Núm. 163. 29/12/2016]

[Foto: Infosalut]

[Foto: Infosalut]

*21/03/2016 - Conveni IdISPa-UIB per a l'elaboració de treballs de fi de màster a les instal·lacions de l'IdISPa.