Categoria: Formació continuada

L'IdISBa organitza el seminari "Teleenfermería: una visión profesional"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dilluns 6 de juny a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari "Teleenfermería: una visión profesional", a càrrec de Julio Emilio Marco Franco, Professor col·laborador de postgrau i investigació sènior del Centre d'Enginyeria Econòmica (INECO) i de la Unitat d'Investigació en Economia i Gestió Sanitària (CIEGS) de la Universitat Politècnica de València.

Julio Marco és gallec, assentat a Mallorca des de 1977. Es va titular com a ATS en 1972 i va passar a treballar com a infermer en l'extinta xarxa sanitària pública «18 de Juliol». Doctor en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, Beca FISS postdoctoral en la Clínica Mayo, Especialista en Medicina Interna i Nefrologia, Excap de Servei de l'Hospital Universitari Són Espases, Graduat en infermeria per la Universitat de Múrcia i doctorant en la Universitat de València, Llicenciat en economia per la Universitat de les Illes Balears, Màster en gestió de cures per Minnesota i doctor internacional en economia per la Universitat del País Basc.

Ha estat professor de l'escola d'infermeria, professor associat de la Universitat de les Illes Balears, director-professor titular del curs de gestió sanitària del CEFEM, Avaluador i Membre de les Comissions Tècniques d'Avaluació de l'Institut de Salut Carles III, Primer director Gerent del Serbasa. És també doctor europeu en art (Aveiro, composició musical) i doctor internacional en tecnologies de la informació (UIB). Doctorant internacional en Dret (Salamanca) i Ciències de la Mar (Alacant, pendent de defensa). Ha realitzat estades de recerca a Bolonya, Porto, Lisboa i Aveiro. En possessió de diverses condecoracions i reconeixements. Més de 100 treballs publicats.

Inscripció a seminari web

No és necessari realitzar inscripció per assistir presencialment.

Per apuntar-se al seminari web, és imprescindible inscriure's fent clic sobre aquest enllaç.

[Font: IdISBa. 31/05/2022]

[Foto: Escola de Salut Pública de Menorca]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31