Categories: Formació continuada, Bibliosalut

Bibliosalut rep un guardó a la VI Gala de la Salut 2022 pel servei Infosalut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut) va ser guardonada, el passat dia 30 de maig a la VI Gala de la Salut de les Illes Balears 2022, en la categoria de Formació Continuada pel nou portal web d'Infosalut.

Bibliosalut va posar en funcionament el 2019 un nou web del seu servei anomenat Infosalut, el Butlletí de Gestió del Coneixement del sistema sanitari públic de les Illes Balears, on es presenten els continguts de forma més moderna i visual, tant pel que fa a la versió d’escriptori com, principalment, a la versió mòbil.

Bibliosalut compta des de 2015 amb aquest servei que difon, entre els professionals del sistema sanitari públic de les Illes Balears, la informació que es genera al mateix sistema sobre formació, investigació i innovació, gestió sanitària, salut pública i farmàcia, així com altres notícies nacionals i internacionals d'interès en l'àmbit sanitari. Infosalut compta també amb una actualitzada agenda de formació continuada i, a partir d’aquesta darrera versió, amb una videoteca a YouTube, formada per una selecció dels vídeos publicats als canals dels centres del sistema sanitari públic, a més d’altres vídeos d’interès.

El nou web incorpora també la possibilitat de rebre cada dijous per correu electrònic el butlletí Infosalut News, amb les notícies destacades dels darrers 7 dies. Aquesta difusió es completa amb la que es fa diàriament a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

[Font: Bibliosalut. 10/06/2022]

[Foto: Bibliosalut]