Categoria: Formació continuada

L'IdISBa organitza el seminari "Projectes d’Innovació de la Fundació BIT"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dilluns 17 d'octubre a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari d'Innovació "Projectes d’Innovació de la Fundació BIT", a càrrec de Francesc Tous Llull, cap de l’Àrea TIC Innovació de la Fundació Bit.

Francesc Tous Llull és Enginyer en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears i Màster en e-Business per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Des de 1997 ha desenvolupat la seva activitat professional a la Fundació Bit, primer amb una beca de recerca de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears, després com a consultor i cap de projectes, i des de 2001 com a Coordinador del Departament de Salut. Les seves principals àrees de coneixement són la interoperabilitat, els videojocs seriosos i la interacció home màquina.

Actualment, coordina l'Àrea de Salut de la Fundació Bit on està duent a terme projectes d'innovació, investigació i desenvolupament entre ells la construcció de la història social única electrònica o el desenvolupament de projectes d'innovació emmarcats a l'Health Living Lab de Son Espases.

El seu treball de recerca actual se centra en l'aplicació dels videojocs seriosos i les tècniques d'interacció home màquina a la rehabilitació de pacients amb dèficits de mobilitat i cognitius.

[Font: IdISBa. 04/10/2022]

[Foto: Infosalut / Formació personal sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]