Categoria: Formació continuada

Son Espases acollirà la jornada «El futur de les facultats de medicina»

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La jornada, en la qual es debatrà sobre problemàtiques i reptes en els estudis de Ciències de la Salut, es durà a terme el dia 16 de març.

L’Hospital Universitari Son Espases acollirà, el pròxim 16 de març, la jornada «El futur de les facultats de medicina» per parlar de temàtiques relacionades amb els estudis de Ciències de la Salut. Els punts principals giraran al voltant de l’acreditació i contractació del professorat i les figures contractuals amb vinculació sanitària.

Hi intervendran, entre d’altres, José Manuel Pingarrón, secretari general d’Universitats del Ministeri; María del Carmen Fariñas, de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA); José Pablo Lara, president de la Conferència Nacional de Degans de les Facultats de Medicina Espanyoles; Mar Rosselló, directora de gestió i pressupostos de l’IB-Salut, i Miquel Roca, degà de la Facultat de Medicina de la UIB.

La Jornada està organitzada per la Direcció General de Política Universitària i Recerca i la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Son Espases, la Conselleria de Salut i Consum - IB-Salut, i l'AQUIB.

La iniciativa tindrà lloc entre les 10 h i les 14 h a la Sala d'Actes de l’Hospital Universitari Son Espases (Mòdul L, primer pis).

Programa i inscripció

Consulta aquí el programa de la jornada "El futur de les facultats de medicina".

Es pot confirmar l’assistència emplenant aquest formulari d'inscripció.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 24/02/2023

[Foto: Govern de les Illes Balears]