Categories: Formació continuada, Bibliosalut

Oberta la inscripció als cursos en línia del Pla General de Formació Bibliosalut 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ja està oberta la inscripció als cursos en línia del programa Next Generation EU, que Bibliosalut ha organitzat per a tots els profesionals sanitaris amb títol universitari, que treballin actualment al Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears.

El pròxim dimecres 31 de maig, s'iniciarà la programació amb els cursos «PubMed: cerca bibliogràfica a la base de dades MEDLINE»; i «Mendeley: maneig del gestor bibliogràfic per a professionals de ciències de la salut». Aquesta serà la primera formació en línia que impartirà la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut), al llarg d'aquest segon semestre de 2023.

A continuació, i gràcies a l’assignació d’aquests fons europeus, està prevista la realització de diverses edicions dels cursos següents: «Bibliosalut per a infermeria»; «Mendeley: maneig del gestor bibliogràfic per a professionals de ciències de la salut»; «Bibliosalut per a psicologia»; i «Embase.com: Cerca combinada a les bases de dades EMBASE i MEDLINE».

Aquestes activitats tindran una durada de 10 hores i consistiran en l'estudi dels apunts teòrics, la visualització d'exemples reals i la realització de pràctiques per part de l’alumnat. 

Inscripció

La inscripció a tots els cursos de Bibliosalut va obrir-se el passat dia 16 de maig i es tancarà un parell de dies abans de la realització de cada curs. La selecció dels alumnes admesos es farà per ordre d’inscripció, a través el Portal de Serveis al Personal amb les claus d’usuari U, i només seran admeses aquelles persones que compleixin els requisits indicats.

El Servei de Formació d’Usuaris de Bibliosalut ha sol·licitat l’acreditació de totes aquestes activitats a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de les Illes Balears.

Per qualsevol dubte, podeu dirigir-vos al nostre servei «Pregunta a Bibliosalut».

Accedeix aquí al Pla de Formació 2023.

[Font: Bibliosalut. 16/05/2023]

[Foto: pxfuel / Trabajando / CC0 1.0]

Calendari de formació

Juny   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30