Categoria: Formació continuada

El 26 de maig se celebrarà una jornada pel Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple 2023 a Son Llàtzer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb motiu de la celebració del dia mundial de l'Esclerosi Múltiple, la Conselleria de Salut organitza una jornada el dia 26 de maig a la Sala d'actes de l'Hospital Son Llàtzer.

Aquesta malaltia està inclosa a l'Estratègia de Malalties Neurodegeneratives del Sistema Nacional de Salut i també de l'estratègia de les Illes Balears.

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta principalment la població jove amb edats compreses entre els 20 i 40 anys, amb més incidència de casos en dones.

Espanya està considerada una àrea d'alta prevalença, fet que suposa més de 100 casos per 100.000 habitants. A les Illes Balears hi ha, aproximadament, 1.200 persones afectades per la malaltia.

Es tracta d'una malaltia crònica que afecta a nivell motor, cognitiu i emocional, per tant, requereix un abordatge integral e interdisciplinari.

L'objectiu d'aquesta jornada és generar un espai en que les persones que conviuen amb EM comparteixen les experiències des de diferents perspectives, la de la persona afectada per la malaltia i la dels professionals implicats en el seu tractament i acompanyament.

Programa de la Jornada i Inscripció

Descarrega aquí el programa de la Jornada.

Accedeix aquí al Formulari d'inscripció.

[Font: Conselleria de Salut i Consum]

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Infermer administra tractament per l’esclerosi múltiple / CC BY-NC-ND 2.0]