Categoria: Formació continuada

Participants en la primera convocatòria de proves de certificació de coneixements de l'EBAP

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) va avaluar els dies 7, 8 i 9 de juny a les persones presentades a les proves de certificació de coneixements (PCC) de les activitats incloses en el Programa d'Autoformació, en les matèries de Gestió del temps, Gestió de reunions i Procediment d'elaboració de les disposicions administratives de caràcter general.

Aquesta iniciativa impulsada per l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), una nova via d'acreditació de coneixements i competències del personal empleat públic, és un complement del Programa d'Autoformació, que consisteix en un accés obert al material didàctic del l'Espai de Formació Oberta de la pàgina web de formació en línia de l'EBAP

Per obtenir el certificat acreditatiu d'aquestes activitats d'autoformació, les persones interessades s'han d'inscriure a les PCC convocades i presentar-se a la prova presencial en la data i l'hora assignada. En cas de superar-la, l'EBAP incorporarà el certificat corresponent a l'expedient personal.

Aquesta convocatòria anava dirigida al personal de serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

[Font: Escola Balear d'Administració Pública. 07/06/2016]

[Foto: EBAP]

Notícies relacionades a Infosalut
*10/05/2016 - Convocatòria de proves de certificació de coneixements (PCC) de l'EBAP.