Categoria: Formació continuada

III Jornades de Teràpia Ocupacional a Balears, a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, i en coordinació amb la junta del Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de les Illes Balears (COTOIB) i el Comitè de Terapeutes Ocupacionals de Salut Mental, els dies 28 i 29 d'octubre se celebraran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma les III Jornades de Teràpia Ocupacional a Balears, amb el títol "Autonomia, Recuperació, Habilitació", adreçades a terapeutes ocupacionals, altres professionals sanitaris i també obertes a pacients i familiars.

El programa de les Jornades inclou quatre taules rodones sobre Teràpia Ocupacional en Salut Mental, Teràpia Ocupacional en Membre Superior, Teràpia Ocupacional en Pediatria i Teràpia Ocupacional en Neurologia. També es duran a terme dos tallers: "Screening visual del paciente neurológico. Importancia y manejo de los déficits visuales" i "Tratamiento del miembro superior neurológico. Estrategias para favorecer el funcionamiento eficiente del miembro superior durante la ejecución de las actividades básicas de la vida diaria: integración y manejo 24 horas".

Les Jornades comptaran amb la presència de ponents experts, els quals compartiran la seva experiència amb els participants amb l'objectiu de poder actualitzar els coneixements i tècniques que s'han anat desenvolupant per a la millora i recuperació dels pacients atesos des dels Serveis de Teràpia Ocupacional tant d'Espanya com en altres països. A més, la consellera de Salut, Patricia Gómez, participarà en la cloenda de les Jornades, juntament amb la direcció de l'Hospital.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de les Illes Balears. 24/10/2016]

[Foto: COTOIB]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31