Categoria: Formació continuada

Projecte de decret de regulació de la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 132, de 28 d’octubre de 2017, s’ha publicat la Resolució de la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret pel qual es regulen la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries de les Illes Balears, el procediment d’acreditació i les activitats de col·laboració i avaluació que duen a terme experts avaluadors, així com les indemnitzacions que se’n deriven.

Aquest Projecte de decret es posa a disposició de les persones interessades a la pàgina web de la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut i al Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears.

El termini per a la informació pública és de 15 dies hàbils, comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el BOIB.

Es poden presentar al·legacions a la seu de la Direcció General d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut (carrer de Jesús, 38 A, 07010, de Palma), entre d’altres llocs. També es poden presentar al·legacions per mitjans telemàtics a través de l’apartat “Participació en l’elaboració de normativa” del Portal de Participació Ciutadana, en el termini establert al respecte.

[Font: BOIB. Núm. 132. 28/10/2017]

[Foto: Infosalut]

Calendari de formació