Categoria: Formació continuada

IV Jornada de l’Estratègia de la MPOC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Prestacions i Farmàcia, de la Conselleria de Salut i Consum, organitzen la IV Jornada de l’Estratègia de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) de la CAIB, que es durà a terme el proper dia 13 de desembre, a la sala d'actes de l’Hospital Universitari Son Espases

A les Illes Balears, s'està desenvolupant l’Estratègia de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB). La MPOC està essent objecte d’abordatge en el marc de l’Estratègia de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica del Sistema Nacional de Salut.

Aquesta Jornada s’emmarca en les activitats de difusió i formació de les Estratègies.

La jornada comptarà amb 4 ponències i 3 tallers sobre temes relacionats amb l’Estratègia de la MPOC.

Aquesta activitat formativa està dirigida principalment a metges i infermeres d’atenció primària, d’hospitals i d’atenció sociosanitària, fisioterapeutes, i professionals interessats en la formació continuada sobre la MPOC. També va dirigida a persones interessades en la malaltia, especialment a aquelles vinculades a les associacions de pacients i familiars.

  Programa / Inscripció

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contacteu amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o al telèfon 971177383, ext. 67532.

[Font: Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia. 14/11/2019]

[Foto: Infosalut / Espirometría / CC BY-NC-SA 4.0]