Categories: Formació continuada, Gestió de la investigació

VI Jornades IdISBa: "Cap a la consolidació d’un model d’èxit”

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), organitza les “VI Jornades IdISBa”, amb el lema “Cap a la consolidació d’un model d’èxit”. Les jornades es duran a terme els dies 28 i 29 de novembre, a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases

La conferència inaugural, amb el títol “Institutos de investigación sanitaria: situación actual y líneas de desarrollo”, la realitzarà Mª Pilar Gayoso, consellera tècnica del programa d’Avaluació, Acreditació i Seguiment d’Instituts d’Investigació Sanitària de l’Institut de Salut Carlos III.

A més, les jornades comptaran amb altres conferències:

  • “Actualització sobre els indicadors bibliomètrics per a l'avaluació de la producció científica”. Virgili Páez, cap de la Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears (Bibliosalut).
  • “Recerca clínica de qualitat per informar les decisions terapèutiques en salut: reptes i perspectives”. Xavier Bonfill, director del Centre Cochrane Iberoamericà.
  • “Proteger la retina de la neurodegeneración. El reto de aplicar la investigación y otros retos de la ciencia”. Flora de Pablo, investigadora del Centre d’Investigacions Biològiques del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

Les jornades es completaran amb 14 comunicacions, la presentació de 6 tesis doctorals i el lliurament de premis als millors pòsters, comunicacions orals i tesis.

Durant les jornades es presentarà la memòria científica 2018 i es realitzarà l'Assamblea General i reunions d'àrees.

 Programa / Formulari d’inscripció

[Font: IdISBa. 13/11/2019]

[Foto: Max Pixel / Lab Bio Laboratory Researcher Service / CC BYND2.0]

Notícies relacionades