Categoria: Formació especialitzada

Concessió i expedició del Títol d'Especialista en Ciències de la Salut per via de residència i alumnat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha publicat la Convocatòria 2016 per a la concessió i expedició del Títol d'Especialista en Ciències de la Salut als residents i alumnes que finalitzin la formació i que en l'avaluació final han obtingut la qualificació positiva.

A través d'aquest tràmit s'aconsegueix, en primer lloc, l'Ordre de concessió del títol d'Especialista en Ciències de la Salut i, després de pagar la taxa, tramitar la sol·licitud d'expedició del títol corresponent.

Destinataris

Residents que estiguin cursant actualment o hagin finalitzat el seu darrer any de formació d'especialista a partir de maig de 2016 en alguna de les especialitats en Ciències de la Salut pel sistema de residència o alumnat que figuren relacionades en l'annex I del Reial decret 183/2008, de 8 de febrer.

Requisits

Els residents podran registrar-se a la Seu Electrònica abans de finalitzar el seu últim any de formació especialitzada sanitària, però no podran obtenir l'Ordre de concessió del títol d'especialista fins que no hagin completat aquesta formació en la seva integritat, d'acord amb els programes de formació establerts, i hagin superat amb qualificació positiva les avaluacions previstes a aquest efecte.

En aquest enllaç es troba tota la informació sobre el tema (destinataris, instruccions per iniciar el tràmit, normativa, etc.)

El termini per a la presentació de les sol·licituds per participar en aquest procés està obert des del dia 1 d'abril 2016 fins al 15 març de 2017.

[Font: Ministeri d'Educació, Cultura i Esport]

[Foto: Luis García / Ministerio de Educación / CC BY­ND 2.0]