Categoria: Formació especialitzada

Increment de les places de FSE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ple de la Comissió de Recursos Humans del Sistema Nacional de Salut ha acordat incrementar en 133 el nombre de places previst per a enguany que segons l'Ordre SCB/925/2019, de 30 d'agost, era de 9.539. El 7% d'aquestes places, per titulació, podran ser cobertes pel torn de persones amb discapacitat.

En concret el major increment d'aquestes 133 places serà per a Infermeria Familiar i Comunitària (20), Medicina Familiar i Comunitària (19), Medicina Preventiva i Salut Pública (15), Microbiologia i Parasitologia (12), Medicina Intensiva (8), Pneumologia (7) i Anestesiologia i Reanimació (5 places).

Com es recordarà, el passat 25 de gener 35.473 aspirants es presentaven a l'examen per a optar a la major oferta de places aprovada pel Ministeri de Sanitat per a Medicina, Farmàcia, Infermeria, Psicologia, Química, Biologia i Física. En concret suposava un increment del 13,5% respecte a l'any anterior i un 18,6% respecte a fa dos anys.

Un altre dels aspectes abordats en la reunió ha estat la represa de la convocatòria de les proves selectives, que es troba suspesa conforme al que s'estableix en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, data en la qual es va decretar l'Estat d'Alarma. Així, se signarà una Resolució que permetrà continuar el procés que havia quedat pendent d'aprovació i publicació de les relacions definitives de resultats.

[Font: Ministeri de Sanitat. 05/05/2020]

[Foto: Infosalut / Formació personal sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades

Calendari de formació