Categories: Institucions sanitàries, Gestió de la investigació

L'IdISBa fa una crida a que les dones investigadores participin a "Científiques a l'Aula"

Dra Catalina Perelló, investigadora del grup Pancreatic Cancer Oncogenesis de l’IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'apropa el dia 11 de febrer, el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, i com cada any, des de l'IdISBa es vol contribuir a la commemoració d'aquesta data amb l'organització de l'activitat "Científiques a l'Aula", amb l'objectiu de contribuir al foment de les vocacions científiques i la visibilització de la tasca investigadora de les dones.

11febrerL'activitat consisteix en la impartició de xerrades divulgatives a l'alumnat als centres educatius en el període al voltant de l'11 de febrer, amb la finalitat de compartir l'experiència personal a la carrera investigadora per despertar les inquietuds dels més joves, promoure l'interès en ciència, visibilitzar referents femenins en àmbits científics i promoure pràctiques afavoreixin la igualtat de gènere.

Després de quatre edicions, hem pogut constatar que el vostre compromís i entusiasme participant com a voluntàries han fet d'aquesta activitat un esdeveniment molt esperat entre els alumnes i els centres educatius, que ens han fet arribar sempre la seva gran satisfacció amb l'experiència. Per això, us animam a apuntar-vos com a voluntàries per tornar a fer d'aquesta nova edició del "Científiques a l'Aula" tot un èxit.

Us podeu inscriure en aquest formulari per tal que el respongueu, abans del 25 de gener de 2023, en el cas d'estar interessades a participar o, també, en el cas que ja hàgiu acordat una xerrada amb un centre educatiu i vulgueu incloure-la a la planificació.

[Font: IdISBa. 28/12/2022]

[Foto: Pancreatic Cancer Oncogenesis IdISBa]