Categoria: Recursos humans

Concurs oposició per cobrir les places vacants de personal estatutari fix de la categoria de treballador/a social del Servei de Salut de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 93 de 13 de juliol, s'ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de juliol de 2021 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, el temari i el barem de mèrits, i es designa el tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir les places vacants de personal estatutari fix de la categoria de treballador/treballadora social del Servei de Salut de les Illes Balears.

El concurs oposició és per cobrir 32 places vacants, 24 de les quals són pel sistema de torn lliure i 8 pel de promoció interna.

Requisits

Tenir qualsevol de les titulacions següents: Diplomatura o Grau de Treball Social.

Acreditar els coneixements de llengua catalana exigits per la normativa vigent.

Termini i presentació de sol·licituds

El termini per presentar sol·licituds és d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Les sol·licituds de participació en aquest procés selectiu s'hauran de presentar mitjançant el tràmit electrònic disponible al portal web de l'IBsalut i a la seu electrònica del Govern de les Illes Balears.

[Font: BOIB núm. 93 de 13 de juliol]

[Foto: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització]