Categoria: Recursos humans

L'Agència Estatal d'Investigació obre el procés per a seleccionar la nova direcció

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Estatal d'Investigació (AEI) cerca professionals d'alt nivell científic i experiència en gestió. El mandat de l'actual director, Enrique Playán, expira a principis de 2022.

L'AEI, organisme adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació, ha obert un concurs internacional de mèrits per a cobrir el lloc de titular de la direcció de l'organisme. Aquest procediment de selecció es posa en marxa per segona vegada en un procés obert, donant resposta a la reclamació continuada de la comunitat científica per a enfortir i dotar de major independència a l'Agència.

Les persones interessades han de tenir un reconegut prestigi en els àmbits de la ciència i la gestió. Així mateix, han de demostrar una experiència internacional investigadora de més de 10 anys, haver liderat durant més de 6 anys plans i equips d'investigació i desenvolupament, comptar amb experiència en la preparació de pressuposts i avaluació d'impacte i tenir un profund coneixement de la I+D+I en l'àmbit nacional i internacional. A més, han de dominar l'espanyol i l'anglès.

L'AEI gestiona la major part de les convocatòries de subvencions del Pla Estatal d'I+D+I i és l'entitat responsable de promoure l'excel·lència en la investigació espanyola. L'organisme té com a principals objectius la promoció de la investigació tècnica i científica en totes les àrees del coneixement a través de l'assignació competitiva de recursos públics, el seguiment de les accions finançades i el seu impacte i l'assessorament en la planificació d'accions i iniciatives dels plans i polítiques nacionals d'I+D. L'Agència té personalitat jurídica pròpia i un pressupost creixent de 825,7 milions d'euros per a 2021 i de 1.358,1 milions d'euros en els pressuposts presentats per a l'any 2022, la xifra més alta de la història d'aquest organisme.

Les persones interessades hauran de presentar les seves candidatures abans del 8 de novembre a la següent adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El candidat seleccionat serà proposat per al seu nomenament pel Consell Rector de l'Agència.

Per a més informació, en aquest enllaç poden consultar-se les bases completes de la convocatòria

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 22/10/2021]

[Foto: CSIC]