Categoria: Recursos humans

El Servei de Salut ha publicat la convocatòria d’un concurs de mèrits per al personal estatutari de la categoria d’infermer/infermera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 88, de 28 de juny, s’ha publicat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 26 de juny de 2014, per la qual es convoca un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de les categories d’infermer/infermera especialista en obstetrícia i ginecologia (comare) i d’infermer/infermera especialista en salut mental.

L’article 9 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, regula els motius pels quals es fan el nomenaments de personal estatutari temporal.

També es resol que la selecció d’aquest personal s’ha de realitzar pels procediments que puguin agilizar la selecció.

En l’àmbit del Servei de Salut Balear segueix vigent el Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, pel qual la Mesa Sectorial de Sanitat regula la borsa general d’ocupació per al personal estatutari temporal del Servei de Salut.

Les bases de la convocatòria figuren a l’Acord de 21 de març, publicat en el BOIB de l’endemà. El barem de mèrits està contengut en el Pacte de 13 de juny de 2013.

[Font: BOIB. Núm. 88. 28/06/2014]