Categoria: Recursos humans

La Direcció General del Servei de Salut ha publicat la llista dels FEA de Cirurgia Maxil·lofacial que han superat el concurs oposició

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 108, de 14 d’agost, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de 7 d'agost de 2014 per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el concurs oposició per cobrir les places vacants de la categoria FEA de Cirurgia Maxil·lofacial corresponent al sector sanitari de Ponent, convocat mitjançant la resolució de 22 d’abril de 2013.

L'oposició es va convocar en el mes d’abril de 2013.

A més de la llista d’aspirants aprovats, també s’ha publicat una llista complementària de persones aspirants i que per punts segueixen als que han superat el concurs oposició.

Les persones seleccionades, les de la llista complementària, les persones participants discapacitades i aquelles que s’hagin presentat per promoció interna tenen un termini de 20 dies hàbils per presentar la documentació que figura al BOIB en el Registre General dels Serveis Centrals del Servei de Salut o als altres llocs estipulats.

Contra la resolució del director general es poden interposar tant un recurs de reposició com un recurs contenciós administratiu. Els terminis són d’un i dos mesos, respectivament, comptats des de l’endemà de la data de publicació d’aquest BOIB.

Els aprovats són:

  • Miguel Ángel Morey Más
  • Víctor Lasa Méndez
  • María José Pastor Fortea

A la llista complementària figura Hassan Hamdan Hamdan.