Categoria: Recursos humans

Convocatòria per cobrir 3 places de la categoria d'Infermer/a Especialista en Salut Mental de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 137, de dia 22 d'octubre de 2022, s'ha publicat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 14 d’octubre de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, tres places de la categoria d'Infermer/a Especialista Salut Mental (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Universitari Son Espases.

Requisits

  • Tenir la condició de personal estatutari fix i prestar servei a l'Hospital Universitari Son Espases. Si la convocatòria es declara deserta, es preveu expressament que s'estengui al personal que compleixi els requisits de la resta de gerències de la mateixa Àrea de Salut.
  • Pertànyer a algun grup de classificació inferior o d'una categoria o especialitat diferent del mateix grup que la plaça a la qual s'opta.
  • Estar en la situació de servei actiu en la categoria en la qual exerceix la plaça fixa.
  • Tenir la titulació oficial de Títol d'Infermer/a Especialista Salut Mental (o equivalent).

Presentació de sol·licituds

El termini per presentar la sol·licitud és de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució de convocatòria.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 137. 22/10/2022

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Infermera atén un resident dels Apartaments Agustí Montal al despatx infermer / CC BY-NC-ND 2.0]