Categoria: Recursos humans

Adjudicació de cent cinquanta-dues places de la categoria zelador

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha adjudicat avui cent cinquanta-dues places de la categoria zelador. En concret, són noranta-nou places d'interinitat i cinquanta-tres de durada llarga.

L'acte d'adjudicació dels nomenaments estatutaris temporals d'interinitat i durada llarga en el sector Mallorca ha tingut lloc avui a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases.

A Mallorca s'adjudiquen cent vint-i-nou places: vuitanta-set per a Son Espases, vint-i-dues per a Son Llàtzer, tretze per a l'Hospital de Manacor, sis places per a l'Hospital Comarcal d'Inca i una per al SAMU 061. Tots els contractes tindran com a data d'inici el 1r de desembre.

Els nomenaments del sector Eivissa-Formentera i del sector Menorca es van adjudicar via telefònica i ho van gestionar directament les gerències. Els vint-i-tres zeladors d'aquests sectors començaren a fer feina el 1r de novembre. En concret, onze fan feina a l'Hospital Mateu Orfila, de Menorca, deu a l'Hospital Can Misses i dos a atenció primària d'Eivissa.

Aquestes places es sumen a les cent divuit places adjudicades al mes de setembre pel Servei de Salut de tècnics en cures auxiliars d'infermeria(TCAI). En concret seran noranta-cinc places d'interinitat i vint-i-tres de llarga durada.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 8/11/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*08/11/2022 ultimahora.es - Salut adjudica un total de 152 plazas de celador.