Categoria: Recursos humans

Convocatòria especial de selecció de Facultatiu/va Especialista d’Àrea de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 158, de dia 6 de desembre de 2022, s'ha publicat la resolució del gerent territorial de l’Hospital Universitari Son Espases de novembre de 2022 per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria Facultatiu Especialista d’Àrea de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica corresponent a la gerència de l’Hospital Universitari Son Espases del Servei de Salut de les Illes Balears.

Requisits

  • Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, o tenir el dret a la lliure circulació de treballadors de conformitat amb el Tractat de la Unió Europea o altres tractats ratificats per Espanya, o bé tenir reconegut aquest dret per mitjà d'una norma legal. Hi poden participar igualment —qualsevol que en sigui la nacionalitat— els cònjuges dels ciutadans espanyols i dels d'altres estats membres de la Unió Europea sempre que no estiguin separats de dret, i també els seus descendents i els dels seus cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, tenguin menys de 21 anys o bé siguin més grans i dependents.
  • Tenir la titulació requerida per accedir a la categoria o estar condicions d'obtenir-la dins el termini de presentació de sol·licituds. En cas de titulacions obtingudes a l'estranger, cal acreditar que estan homologades pel ministeri competent per raó de la matèria.
  • Tenir la capacitat funcional necessària per acomplir les funcions que es derivin del nomenament.
  • Tenir complits 16 anys i no excedir de l'edat de jubilació forçosa. Si s'ha complit l'edat de jubilació, el candidat serà exclòs de les llistes.
  • No haver estat separat per mitjà d'un expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a llocs o càrrecs públics per mitjà d'una resolució judicial, per accedir al cos o l'escala de funcionari o per acomplir funcions similars a les que acomplien en el cas del personal laboral del qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser ciutadà d'un altre estat, no estar inhabilitat o en una situació equivalent ni haver estat sotmès a cap sanció disciplinària o equivalent que li impedeixi accedir a l'ocupació pública al seu estat i en els mateixos termes.
  • Presentar la sol·licitud en el model i en el termini establert en la convocatòria de la categoria a la qual s'opti.
  • Satisfer la taxa establerta per la normativa vigent. No obstant això, les persones amb alguna discapacitat igual o superior al 33% no han d'abonar la taxa.
  • No incórrer en el moment del nomenament en cap causa d'incompatibilitat, segons allò que preveu la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. 

Funcions

Les característiques especials i les funcions del lloc a cobrir dins de l'àrea de traumatologia i cirurgia ortopèdica infantil són les següents:

  • Coneixements en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica Infantil.
  • Tractaments de tota mena de fractures en nins i adolescents, ja que el servei es una unitat de referència per a traumatologia infantil a les Illes Balears.
  • Tractament de pacients amb problemes d'ortopèdia infantil.
  • Tractament de la patologia del peu al nin i adolescent, amb mètode Ponseti, ja que la plaça que s'ha cobrir té una especial dedicació en patologia del peu infantil i de l'adolescent.
  • Coneixements d'idiomes i d'informàtica.

Sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria disposen de deu dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 158. 06/12/2022]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]