Categoria: Recursos humans

Provisió del lloc de treball de cap de servei d'Oncologia Radioteràpica de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 159, de dia 9 de desembre de 2022, s'ha publicat la resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases de 25 de novembre de 2022, per la qual es convoca la provisió del lloc de treball, pel procediment de lliure designació, de cap de servei d'Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Son Espases.

Poden participar en aquesta convocatòria els facultatius amb nomenament com a personal estatutari fix que ocupin un lloc de treball en l'especialitat a la qual participen, i també els facultatius amb nomenament de funcionari de carrera o laboral fix, que prestin servei en hospitals de titularitat pública en l'especialitat de què es tracta. 

Valoració

Per resoldre aquesta convocatòria, es valoraran els aspectes següents:

  • El projecte tècnic de gestió de la unitat assistencial, que s'ha de defensar públicament davant l'òrgan convocant, el qual pot estar acompanyat dels assessors que consideri oportú.
  • Els mèrits documentals aportats juntament amb la sol·licitud.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'han de presentar en el termini de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 159. 09/12/2022]

[Foto: Servei d'Oncologia Radioteràpica. Hospital Universitari Son Espases]