Categoria: Recursos humans

Es convoca el lloc de feina de cap del Servei d’Assessoria Jurídica de l’Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 22, de dia 18 de febrer de 2023, s'ha publicat la resolució de la directora gerenta de l’Hospital de Manacor, per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d’Assessoria Jurídica de l’Hospital de Manacor.

Funcions

  • Donar suport jurídic a la Direcció.
  • Emetre els informes jurídics sobre la legalitat de les actuacions que es duguin a terme a la Gerència de l’Hospital de Manacor.
  • Redactar les resolucions dels recursos interposats en la via administrativa contra les resolucions dictades pel titular de la Direcció Gerència de l’Hospital de Manacor.
  • Instruir els procediments sancionadors o disciplinaris que li encomanin.
  • Donar suport tècnic, jurídic i administratiu als òrgans de direcció i gestió de la Gerència de l’Hospital de Manacor.
  • Donar suport tècnic i jurídic a l'Àrea de Recursos Humans.
  • Donar suport tècnic i jurídic a l'Àrea de Documentació Clínica i Àrea d'Atenció a les Persones.
  • Donar suport tècnic i jurídic a l'Àrea de Facturació i Comptabilitat i emetre els informes jurídics en relació amb les cessions de crèdits.
  • Col·laborar en la contractació administrativa (assistència a les meses de contractació) i donar suport tècnic i jurídic.
  • Coordinar amb l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la defensa de les actuacions duites a terme a la Gerència i resoldre consultes relatives a procediments judicials.
  • Supervisar i tramitar els convenis de col·laboració i altres pactes i acords que subscrigui la Gerència de l’Hospital de Manacor.
  • La resta de les funcions encomanades que puguin ser atribuïdes en relació amb el lloc de feina.

Requisits

Pot participar en aquesta convocatòria el personal estatutari fix de gestió i serveis dels subgrups A1 o A2 que, en la data de publicació d'aquesta resolució, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i presti servei en alguna institució sanitària del Sistema Nacional de Salut i tengui el nivell de coneixements de català previst en la Llei 4/2016 per a aquesta categoria, acreditat per mitjà d'un certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o bé un certificat expedit, reconegut com a equivalent o homologat per la Direcció General de Política Lingüística.

Així mateix, pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera dels subgrups A1 o A2 de qualsevol administració pública que, en la data de publicació d'aquesta resolució, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i i tengui el nivell de coneixements de català previst en la Llei 4/2016 per a aquesta categoria, acreditat per mitjà d'un certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o bé un certificat expedit, reconegut com a equivalent o homologat per la Direcció General de Política Lingüística.

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació dins el termini de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 22. 18/02/2023

[Foto: Hospital de Manacor]