Categoria: Recursos humans

Es convoquen onze places d'administratiu per a la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 42, de dia 4 d'abril de 2023, s'han publicat cinc resolucions del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut de les Illes Balears, de 28 de març de 2023, per les quals s’aproven les convocatòries per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, onze places vacants de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Concretament, les places que es convoquen són les següents:

  • Tres places de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrites inicialment a la unitat administrativa de Gabinet Tècnic.
  • Una plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrita inicialment a la unitat administrativa de Secretaria de Direcció (d'Infermeria).
  • Una plaça de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrita inicialment a la unitat administrativa de Targeta sanitària individual (TSI).
  • Tres places de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrites inicialment a la unitat administrativa d'Atenció a l'usuari i de Gestió d'informació i documentació clínica.
  • Tres places de la categoria grup administratiu de la funció administrativa (C1), adscrites inicialment a la unitat administrativa de Facturació i Cobraments.

Requisits

Entre altres, cal complir amb els següents requisits:

Sol·licituds

El termini per presentar sol·licituds és de deu dies naturals comptadors des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 42. 04/04/2023]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]