Categoria: Recursos humans

Ratificació dels acords sobre la carrera professional del personal funcionari i laboral de la CAIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

D'acord amb la proposta de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, el Consell de Govern ha ratificat els acords de la Mesa Sectorial de Serveis Generals i del Comitè Intercentres, pels quals s'aproven les bases per reactivar la carrera professional del personal funcionari i laboral de serveis generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El mes de maig passat, es va ratificar l'acord subscrit en matèria de desenvolupament de la carrera profesional del personal esmentat, i el mes de setembre, a causa de la situació econòmica de la Hisenda autonòmica, es van suspendre alguns punts dels acords de desenvolupament, al mateix temps es va convocar a les organizatxions sindicals a l'obertura de noves negociacions.

Els dies 12 i 16 de novembre de 2015, l'Administració i les organitzacions sindicals amb representació en la Mesa Sectorial de Serveis Generals i en el Comitè Intercentres van subscriure un acord referent a la recuperació progressiva de la carrera profesional.

El dia 20 de novembre de 2015 s'han ratificat aquests acords.

[Fonts: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques. 20/11/2015 BOIB. Núm. 159. 28/11/2017]

Barn Images / CC0 1.0 Universal]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/02/2016 - Llistes definitives del personal funcionari i del personal laboral sobre la implantació de la carrera professional.
*29/12/2015 - Llistes provisionals del personal funcionari i laboral sobre reactivació de la carrera professional. 
*13/11/2015 - Acord per a la implantació de la carrera professional del personal funcionari i laboral.