Categoria: Recursos humans

2.094 aspirants del cos Auxiliar de la CAIB es presenten a les oposicions 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

2.094 aspirants, el 65,7 % dels admesos, s’han presentat a la primera prova de les oposicions del cos Auxiliar de l’Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB), per la qual cosa aquesta primera prova s'ha convertit en la de major volum de persones presentades de les Oposicions CAIB 2018.

Del total de persones presentades, 1.928 ho han fet a Mallorca, 88 a Menorca i 76 a Eivissa.

Amb l’inici de les proves del cos Auxiliar ja són 5 els cossos funcionarials de l’Administració que han fet el primer dels exàmens programats.

La rebaixa de la incidència de les places interines a serveis generals, un dels objectius de les Oposicions CAIB 2018.

Tots els examinands que superin aquesta primera prova de les Oposicions CAIB 2018 als cossos Generals entraran a formar part dels borsins respectius corresponents a cada categoria laboral, per ordre de qualificació, pel cas que sigui necessària la seva contractació interina per l’Administració.

Aquest fet ofereix la garantia de cobertura de possibles vacants temporals de llocs de feina de l’Administració mentre que es consolida i completa tot el procés d’estabilització laboral de les plantilles de treballadors laborals i funcionaris de la CAIB.

Tota la informació i els resultats es poden consultar al web Oposicions CAIB 2018 disposat a l'efecte per l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP).

[Font: Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques. 21/04/2018]

[Foto: Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques]