Categoria: Recursos humans

Diverses convocatòries de llocs de treball declarades desertes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 135, de dia 3 d’octubre de 2019, s’han  publicat resolucions per les quals es declaren desertes diverses convocatòries.

- Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca, de 18 de setembre 2019, per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de cap de grup de Secretaria de la Direcció de Gestió de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Cap de les cinc persones candidates admeses a la convocatòria es considera idònia per ocupar el càrrec convocat, tenint en compte el perfil i la responsabilitat i la confiança especial que s'hi requereix per ocupar-lo, per la qual cosa es declara deserta la convocatòria.

- Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, de 25 de setembre de 2019, per la qual es declara deserta la convocatòria, pel procediment de lliure designació, el lloc de Supervisor/a d’infermeria de la unitat de paritori de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, corresponent a la convocatòria de 26 d’agost de 2019.

Després de no rebre cap sol·licitud, es declara deserta la convocatòria del lloc de treball de supervisor/a d'infermeria, de la unitat de paritori de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

[Font: BOIB. Núm. 135. 05/10/2019]

[Foto: Hospital de Manacor]

Notícies relacionades